Kiyoh
9,1 (370 beoordelingen)
  • Passie voor kwaliteit
  • Feestelijk genieten
  • Gemakkelijk en smaakvol
0492 35 20 23
|
info@slagervogels.nl
|
Vandaag gesloten
pulled-pork-vink.jpg

Gemarineerde biefstuk met knoflookboter

Sappige biefstuk met een simpele, maar heerlijke knoflookboter — pure smaak met minimale moeite.

Ingrediënten

  • 2 biefstukken (ca. 150–200 g per stuk)
  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • 30 g roomboter
  • Zout en versgemalen peper

Voorbereiding

  • 1

    Haal de biefstukken 30 minuten op voorhand uit de koelkast.

  • 2

    Wrijf ze in met olijfolie, zout en peper.

  • 3

    Verhit een pan op hoog vuur en bak de biefstukken 2–3 minuten per kant (afhankelijk van gewenste garing).

  • 4

    Voeg in de laatste minuut de boter en knoflook toe en lepel het mengsel over het vlees.

  • 5

    Laat 5 minuten rusten onder folie en serveer met de knoflookboter erover.

Sorteren
Voorgerecht
Moeilijkheidsgraad
3/5
Bereidingstijd
20 min
Calorieën
200 kcal/p.p.
Personen
4 personen

Andere recepten

Moeilijkheidsgraad
1/5
Bereidingstijd
30 min
Calorieën
300 kcal/p.p.
Personen
2 personen
Romige Champignonrisotto
Een lichte en romige risotto met champignons, perfect als verfijnd voorgerecht.
Moeilijkheidsgraad
3/5
Bereidingstijd
20 min
Calorieën
100 kcal/p.p.
Personen
4 personen
Bekijk alle
1
Whatsapp-Slager Vogels
Slager Vogels Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me dan een bericht. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.

Geen producten in de winkelwagen.